Bryllupsfotografering ved René Asmussen


René Asmussen laver personlige og anerledes bryllupsbilleder og bryllupsfoto i den moderne og dokumentariske stil. Som kreativ fotograf forsøger jeg altid at skabe den afslappede og hyggelige atmosfære under selve fotograferingen. Det er vigtigt for mig, som professionel bryllupsfotograf, at både brud og brudgom får den bedste guide og ideer til poseringer når de står foran kameraet.

Det er min primære opgave at sikre i som brudepar, føler i oplever fotograferingen som et skønt afbræk fra det formelle omkring selve brylluppet.

Bryllupsfotografering bør altid være en oplevelse

Bryllupsfotografering bør altid være en oplevelse

Fotograf René Asmussen er at betegne som specialist i kreativ bryllupsfotografering. Jeg har en ret stærk erfaring i, hvad der kræves for at lave flotte og personlige bryllupsbilleder af Jer. Hvorfor skal i nøjes med nogle opstillede traditionelle billeder, hvis I nu kan sikre jer nogle billeder, der har masser af power, hyggelig stemning og leveres med et kunstnerisk touch.

Fotografering af bryllup er ikke noget alle fotografer mestre, man skal være “på” hele tiden og være klar til at fange de store øjeblikke. At vide hvor man skal stå, kræver selvfølgelig både erfaring, stor professionalisme, kreativitet og et godt overblik, da der hurtigt kan opstå noget eller noget kan gå galt. Det er vigtig man som fotograf ved man laver og kender sin fototeknik.

Fotograf til bryllupper i København

Mine billeder

Mine billeder vil altid ende i et mix mellem de klassisk romantiske bryllupsbilleder og de mere moderne og anerledes billeder, jeg finder inspiration til i fotojournalismen. Jeg landsdækkende og leverer bryllupsfotografering i hele landet. Kontakt mig og hør om jeg skulle være ledig på jeres bryllupsdato.

Bryllupsfotografering ved René Asmussen

Hos mig får i en garanti for flotte og personlige bryllupsfotos i hele DK

Bryllupsfotograf René Asmussen stiller altid en garanti for både kreative og flotte bryllupsfoto. Billeder I faktisk gider kigge på igen og igen, når I får lyst til at mindes Jeres bryllup. Jeg har en masse ideer, og har den fornødne erfaring hvad, der kræves for at levere smukke og spændende bryllupsbilleder.

Det er vigtigt man ved hvor man skal placere sig, og vide hvilke vinkler samt lys, der skal benyttes for billederne bliver perfekte. Vælger i at booke bryllupsfotograf René Asmussen, sørger jeg for i får en super fed oplevelse på selve bryllupsdagen. I må aldrig gå på kompromis med jeres bryllupsbilleder, det er jo en af livets største dage. Smid mig en mail og lad os få en god dialog om jeres tanker for brylluppet og dagens program.

Hos mig får i en garanti for flotte og personlige bryllupsfotos i hele DK

Vurderet til en af landets bedste bryllupsfotografer

For at skabe flotte billeder fra brylluppet, er der mange faktorer, der spiller ind omkring selve fotograferingen. Det er her René Asmussen er specialist og blandt en af de bedste i landet. Jeg tager altid alle bryllupper 100% seriøst og er faktisk stolt over at være så priviligeret over at få lov til at levere billeder fra jeres store dag.

Et bryllup er et af livets største dage, og jeg mener, det er en fotografs fornemmeste opgave at levere den perfekte vare til Jer, udover den gode oplevelse det er at få lavet billeder ved René Asmussen.

Fotografen er også en del af de dygtige Vores Store Dag bryllupsfotografer

Vurderet til en af landets bedste bryllupsfotografer

Personlige bryllupsbilleder med kant

Jeg nyder at levere både kreative og unikke bryllupsbilleder med masser af personlighed og kant. Fotografen René Asmussen har vundet flere nationale og internationale priser for både det bedste bryllupsfoto og samt vinder af årets portrætfoto. 

Læs mere om René her

Personlige bryllupsbilleder med kant

Hvad synes du om René Asmussen? Kan du lide hvad du ser, så tjek Facebook

Synes i godt om bryllupsfotograf René Asmussen? Så vil jeg blive super glad, hvis i vil give min Facebook side en chance også. Jeg vil virkelig elske hvis i vil vise de kreative bryllupsbilleder her på siden. I er velkommen til at sende dem et link til min side, og giv da gerne et klik på “Like”-knappen.

Det har utrolig stor betydning for en bryllupsfotograf idag, at folk gider dele mine billeder eller hjemmeside på Facebook, Twitter eller Google+ etc. Vi har også fået os en Instagram profil. Vil i gerne se flere billeder fra os, så klik over på de forskellige sociale profiler.

Billeder fra bryllup i KBH