Bryllupsfotograf

René Asmussen

En ægte bryllupsfotograf laver meget mere ned bede bruden og gommen tage sin familie med hen under det nærmeste træ og smile pænt til fotografen. Den bedste professionelle fotograf misser intet fra den store dag, han fanger selv det mindste øjeblik af de små specielle øjeblikke, der ofte opstår på en bryllupsdag, En dygtig bryllupsfotograf kan med sine fototekniske evner og erfaring i billedbehandling få et hvilket som helst fotoalbum til at stråle ekstraordinært.

De små specielle øjeblikke

Passionen for bryllupsfotografering startede samtidigt med min fotokunstneriske periode. Det kom snigende ubevidst og jeg fandt hurtigt ud af at bryllupper var det sted man kom længst med kreativ bryllupsfotografi. Det var nærmest, som om brudepar forventede man skante fotokunst af dem fra deres evenyrlige dag.

Mine bryllupsbilleder fotograferer jeg både udfra et autentisk men også en fotojournalistisk vinkel. Jeg fanger stemninger og følelser og venter hele tiden med kameraet for øjet på det rette øjeblik skal opstå på dagen. Det de her små øjeblikke, der ofte bliver de bedste bryllupsbilleder.

Jeg har fotograferet mange fotoopgaver igennem min karriere. Jeg har lavet modefotografi, reklamebilleder, fotograferet kendisser og lavet store og små events. Men de bedste fotografiske opgaver er og vil altid være som bryllupsfotograf.

ra fotograf
bryllup
bryllupsfotograf
bryllupsfotograf vejle
bryllupsfotograf aarhus
bryllupsfotograf Nordjylland

Hvorfor vælge mig som bryllupsfotograf?

Jeg er ret sikker på du er landet på min hjemmeside fordi du kan lide den billedstil jeg leverer mine bryllupsfoto i. Styrken i min fotografiske stil er billedernes kombination af stærke følelser og eventyrsagtig billedbehandling. Jeg vil ikke klacificeres, som det klassiske og typiske bryllupsfotograf. Min brug af lys, anerledes vinkler og fotkunstneriske finesse er mit private trademark. Det jeg egentlig ret så stolt af.

Autencitet

Jeg vil lave bryllupsbilleder med masser af autencitet. De bedste billeder bliver altid til når man ikke ved billedet tages! De alt for opstillede billeder gider man ikke glo på!

Kvalitet

Jeres billeder leveres i top kvalitet. Billederne står altid i skarpeste kvalitet og billedbehandling er lavet så billederne er klar til både print og tryksager samt fotobøger!

Bryllupsfotograf med passion

Det er IKKE et job for mig at være bryllupsfotograf. Det er en passion. Det er mit fristed til at lave flotte poetiske og fotokunstneriske bryllupsfotos af jer!

Landsdækkende bryllupsfotografi

Jeg kører både på Sjælland, Jylland og Fyn. Så vil i gerne booke mig til jeres bryllupsfotografering, så kommer jeg derhen hvor i skal holde jeres store dag.

Prisen for fotografering

Hvad koster en bryllupsfotograf? Jeg kører med 2 bryllupssystemer. En halvdags og en heldagsfotografering. Prisen afhænger af hvor mange billeder i ønsker og hvor længe!

Z

Kvalitetsgaranti

Jeg laver altid et professionelt stykke arbejde og derfor har jeg aldrig haft et problem med at tilbyde kvalitetsgaranti! Her finder du ingen halve løsninger. KUN kvalitet!

"Hej René! Hold da badeferie nogle fede skud du har fanget af mig og fruen. Det gik rent ind på følelsesregistret hos både familien og fruen"

THOMAS KAHLENBERG
Gom

"Vi valgte René Asmussen fordi flere af vores venner har brugt ham med fuld tilfredshed! Vi kan til enhver tid anbefale ham som fotograf"

PERNILLE & MARKUS
Glad brudepar

"Vi brugte rigtig længe på at lede efter vores fotograf til brylluppet. Da vi faldt over Renés billeder var vi ikke i tvivl. Vi fik de billeder vi ønskede os og meget mere til!"

CHRISTIANE & NIKLAS
Brud og Gom

fotograf bryllup
Bryllupsfotografer Odense
bryllupsfotografering Silkeborg
bryllupsfoto 18