Modefotograf Rene Asmussen – mennesker i miljø.

Den klassiske modefotograf

Modefotografiet flytter sig hele tiden. Af og til bevæger det sig også tilbage i tiden og tager de gamle trends frem igen. At være modefotograf er en livsstil. Modebilleder er i konstant udvikling og nye stilarter krydres med gamle. Den digitale efterbehandling følger også med modefotograferingen. Mange modeller får rettet hud og justeret former i photoshop. At være fotomodel hos en dygtig modefotograf stiller krav til dem begge om en god kemi for at billederne lykkes.

modefotograf-1

Modefotografering og alsidigheden

Model fotografering og mode fotografering hos en fotograf er ligeså forskeligt fra fotograf som det er med tøjet de skal vise frem. Modebillederne leveres både i levende video stil idag og som billeder til tryksager i kataloger.

modefotograf 2

At være modefotograf i Danmark

Fotograf ved modefotografering i dagens Danmark, handler ofte om at gå til opgaven udfra, enten modellens portfolio behov og lave de billeder den enkelte model føler mangler i sin portfoliomappe, for at kunne sælge sig som model til tøjfirmaer etc. Andre modefotografiske opgaver stiler mere efter den enkelte leverandørs behov eller producent af feks. tøj eller sko etc og sætter derved mere produktet frem for modellen i fokus.

modefotograf-2

Modefotograf Rene Asmussen

At være modefotograf handler for fotograf Rene Asmussen om at lave billeder, der indgår i den stil og det behov det må ligge, og så krydre det med fotografens egne spændende og kreative ideer, dog stadig i den mere klassiske modefoto stil. Modefotograf til modefotografering – Fotograf Rene Asmussen.

Læs mere om fotokunstner René Asmussen.

modefotograf-3