portraetfotografering

portraet-fotograf

fotograf-portraetter

portraet-fotografer

fotograf-foto

portraet-fotograf

fotografer-fotos

kreativ-portraetfoto

kreativ fotograf kunst

kreativ portrætfotograf

den fotograf der er kreativ

kreative portrætfotografer

kreativ portrætfotografering

kreativ Portrætfotografi

den kreative fotograf

fotograf til portræt

de kreative fotografer

fotograf portræt

fotografering af portræt

Kreativ Portrætfotografering – fortæl en historie med billedet

“Fortæl en historie med billedet”. Fotograf Rene Asmussen mener med stor respekt for hans fotograf kollegaer indenfor fotojournalismen at erkende tanken om, man bør altid fortælle en historie med sit billede, føles tiltalende. At fortælle en historie med sit foto giver pludselig mulighed for at fotograferingen bevæger sig fra en registrering af noget bestemt til et billede med tanker og indhold.

Fotografi med tanker og følelser og dybde

Fotografi med tanker og følelser og dybde. Billeder der vil lidt mere end blot vise en person, et produkt eller en ting. Portrætfotografering med en historie er blevet fotograf René Asmussens varemærke. Billeder der flytter med tanker og følelser og sætter mennesker i kontekst til deres miljøer. At være portrætfotograf er en fantastisk chance til at fortælle mange forskellige menneskers historie. Og det er lige præcis den tanke der driver fotografen til disse billeder.

Drømmer du om en anerledes portræt serie?

Portrætfotografering i den lidt mere eksklusive udgave. Og billeder der på en mere kreativ måde fortæller en historie. Vil du gerne have lavet sådan en billedserie?

Kontakt fotografen og forhør dig nærmere om hvordan du kan få lavet en spændende billedserie der rykker ved portrætfotografiet lidt mere udover det sædvanlige. Fotograferingen tager også længere tid end den normale time ved den klassiske portrætfotograf.