Fotokunstner René Asmussen på Instagram

Det vil betyde rigtigt meget fot mig hvis du har lyst til at komme lidt bag kulissen og følge med på min instagram profil. Der vil blive opdateret med gammelt og nyt hele tiden.

My english site
[instagram-feed]

René Asmussen

Født og opvokset i Esbjerg. I 2005 går turen til Århus. Interessen for fotografiet startede for alvor omkring år 2000. Idag er fotografiet blevet en levevej og webdesign er blevet koblet på sidenhen.

Passionen for fotokunst vil altid være tilstede, selvom de kommercielle opgaver indimellem fylder en del. Det at skabe noget kunstnerisk med billederne har altid været en måde både at udtrykke sig på, men også en måde at visualisere følelser og meninger.

 Igennem flere år er der jævnligt kommet forespørgsler på fotokurser og webdesign kurser. Jeg overvejer pt om, der kunne være et marked eller en interesse for dette med mig som styrmand. Hvad synes du?

Kunstnerisk anlagt

Følelsen af at skabe noget har altid eksisteret dybt i mig. Passionen for billeder udspringer fra gentagne forsøg som kunstmaler. Jeg indså dog jeg lettere kunne få ideerne ud af hovedet og ned på papir igennem foto end via maleriet.

Reklamefoto opgaver

Jeg er som selvstændig fotograf selvfølgelig involveret i mange forskellige fotoopgaver. Jeg har derfor lavet denne side om reklamefoto.

Klik og se reklamefoto

Erhvervsfoto opgaver

Akkurat som med reklamefotografiet laver vi selvfølgelig også spændende erhvervsfoto opgaver for forskellige virksomheder i hele DK

Klik og se erhvervsfoto

Bryllupsfoto Opgaver

Når man er fotokunstnerisk interesseret er bryllupsfotografiet et af de steder sammen med portrætter hvor man kan få lov at være lidt mere kreativ.

Klik og se bryllupsfoto

Portrætfoto Opgaver

En af de typer opgaver jeg elsker mest er at lave portrætfoto af mennesker, der gerne vil have nogle fotos, der ikke er opstillede og kedelige.

Klik og se portrætfoto

Eventfoto opgaver

At deltage ved et event uanset om det er en messe, et foredrag, en housewarming, et kursus eller en guided tur i virksomheden, så giver det spændende billeder.

Klik og se eventfoto

Festfoto opgaver

En fest er jo bare en skøn opgave at deltage i. Uanset om det er en fødselsdag, et bryllup, en barnedåb, en konfirmation, et sølvbryllup eller andet.

Klik og se festfoto

Lidt fotos