10 gratis hjemmesider til fotografer. På internettet findes der et hav af forskellige hjemmesider til fotografer hvor man kan uploade billeder og få kritik på sit arbejde. Her kan man oprette en offentlig portfolio og på den måde dele sit arbejde. Fordelen ved dette er at du slipper for at bygge din egen hjemmeside.

Bryllupsbilleder fra Danmark – Dygtige fotografer til bryllupsbilleder

Du kan samtidig få feedback på dit arbejde fra dygtige folk indenfor branchen fra hele verden. Jeg har klikket lidt rundt for at finde de 10 sider jeg synes bedst om. På stående fod er jeg ikke sikker på alle 10 er gratis, men støtter du disse sider med et symbolsk beløb vil du jo være med til at sikre sitet forbliver online og velfungerende.

Mit fotoudstyr – hvad bruger jeg!

Jeg anbefaler at du opretter en konti på dem alle, udfylder din profil fuldstændigt og uploader dine allerbedste billeder. Har jeg glemt nogle porteføljesider, vil jeg naturligvis gerne høre fra dig i kommentarfeltet.

1. photo.net

Photo.net er et af de første websites hvor jeg startede med at uploade mine billeder til i tidernes morgen. Der er tæt på 1 million aktive brugere på sitet og det vokser stille og roligt år efter år. I mit optik er photo.net sitet ikke alt for brugervenligt. Det er en god side når først man har vænnet sig til brugerinterfacet på sitet. Igennem årene er det i skrivende stund uploadet mere end: 5247176 billeder til fotokritik på sitet.

photo.net

2. flickr

Flickr er muligvis en af de mest populære og velkendte hjemmesider online til upload af billeder og fotokritik. Flickr har eksisteret siden 2004 og ejes og drives af Yahoo. Med milliarder af fotos og millioner af medlemmer, et det et godt sted at dele dine billeder og ikke mindst deltage i mange forskellige fotografiske grupper og lære en masse nyt indenfor disse forskellige fotografiske nicher.

flickr

3. Behance

Behance er ikke kun for fotografer, men også for andre kreative fagfolk. Sitet ejes og drives af Adobe. Her finder du en bred vifte af billeder fra alt lige fra fotografer, illustratorer og designere. Sitets mission er at styrke den kreative verden og forsøge at få nye ideer til at blomstre og blive en succes.,Behance hævder de den førende online platform til at fremvise og opdage kreativt arbejde.

Behance

4.YouPic

YouPic er en portefølje hjemmeside for amatører og professionelle fotografer fra hele verden. Den er udstyret med et system, hvor brugerne tildeles “experience points”. Du kan arbejde dig op fra fra niveau 1 til 20, baseret på aktivitet og handlinger, du foretager på sitet. Sites primære funktion er at få folk involveret i at udforske andres kunst, samtidig med at de fremmer deres egen.

YouPic

5. Cargo

Cargo er også en personlig udgivelsesplatform. Sitet leverer værktøjer og et netværk til at forbedre eksponeringen af talentfulde kreativitet. Medlemmerne tilbydes fritstående websebsteder med en række skabelonindstillinger, værktøjer til at kontrollere vist indhold og en unik brugergrænseflade bygget op omkring deres arbejde.

6.Coroflot

Coroflot blev lanceret i 1997 og er nu vært for mere end 2 millioner billeder, og over 150.000 projekter tilføjes hver måned. Deres hjemmeside viser arbejde af fagfolk og studerende fra hele verden, og har endda et job forum for virksomheder, der søger efter førsteklasses kreative talenter.

7.Crevado

Crevado er en gratis, brugervenlig portefølje løsning for kreative personligheder og andet godt folk, der søger at fremvise deres kreative evner. Du kan tilpasse udseendet på din portefølje og forhåndsvise ændringer med det samme. Alle deres design er lydhør og kan ses med lethed fra desktops, tablets og smartphones.

8. Portfoliobox

Portfoliobox er et værktøj, som alle kan bruge til at oprette en professionel portefølje hjemmeside. De tilbyder både gratis og betalte muligheder – du kan uploade op til 50 billeder med den gratis konto. Der er omfattende muligheder, da det ikke er baseret på temaer. Du kan mikse og matche skabeloner for at skabe en helt unik hjemmeside.

Portfoliobox

9. Salon.io

Salon.io er ekstremt unik, fordi det giver kunstnere et tomt lærred og ubegrænsede muligheder for at skabe indhold og stærk medindflydelse på hvordan dine billeder etc fremvises. Designgrænsefladen er nem at benytte, og du kan bogstaveligt talt oprette din portefølje i løbet af få minutter. Ved hjælp af den gratis version kan du have op til 3 sider og 150 billeder.

Salon.io

10. 500px

500px giver kunstnere og organisationer et sted at dele billeder. Du kan opbygge en tilpasset portefølje. Den gratis version indeholder 1 GB gratis lagerplads, som er mere end nok til at uploade en god mængde af dine bedste fotografier. (10 gratis hjemmesider til fotografer)

50 gode spørgsmål til en professionel bryllupsfotograf